بررسی ويژگيهاي چربي مورد استفاده در خوراك دام و طيور

دسته بندي : مباحث رشته ها » علوم دامی
دانلود فایل کامل بررسی ويژگيهاي چربي مورد استفاده در خوراك دام و طيور
در قالب فایل word و متشکل از 5 صفحه قابل ویرایش و آماده برای ارائه ، چاپ ، تحقیق و کنفرانس می باشد.

بخشی از محتوای فایل دانلودی ::

ويژگيهاي چربي مورد استفاده در خوراك دام و طيور
  مقدمه
 از چربيهاي غيرقابل استفاده در تغذيه انسان مي‏توان بعنوان منبع انرژي براي تغذيه دام و طيور استفاده نمود . معمولا هرگرم چربي خالص 9/3 كيلوكالري انرژي توليد مي‏كند و در مقايسه با ساير مواد انرژي‏زا , چربيهاي قابل هضم 2/35 برابر بيشتر از كربوهيدراتها و پروتئين‏هاي قابل هضم انرژي توليد مي‏كند . اين گونه مواد قابليت هضم غذا را بالا برده و اشتهاي حيوان را زياد مي‏كند .

دسته بندی: مباحث رشته ها » علوم دامی

تعداد مشاهده: 9088 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: docx

تعداد صفحات: 5

حجم فایل:215 کیلوبایت

 قیمت: 30,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی:
    دانلود فایل کامل بررسی ويژگيهاي چربي مورد استفاده در خوراك دام و طيور
    در قالب فایل word و متشکل از 5 صفحه قابل ویرایش و آماده برای ارائه ، چاپ ، تحقیق و کنفرانس می باشد.