اصول پرورش مرغ گوشتی

دسته بندي : کتاب » آموزشی
دانلود فایل کامل اصول پرورش مرغ گوشتی
در قالب فایل word و متشکل از 80 صفحه قابل ویرایش

:: فهرست ::
 
مقدمه. 4
نژادهای گوشتی.. 5
پلیموث راک... 6
کورنیش.... 6
کوشین.. 6
پرورش جوجه‌ها 6
تهویه. 8
برنامه نوری.. 8
اهداف برنامه نوری: 8
خوراک و جیره غذایی.. 9
یک جیره غذایی طیور 10
بیماری‌ها 11
نیوکاسل.. 11
بورس عفونی.. 11
برونشیت... 12
کوکسیدیوز 12
مارک... 12
سندرم مرگ ناگهانی.. 12
واکسیناسیون.. 13
مراحل کشتار مرغ در کشتارگاه صنعتی.. 13
عدم استفاده از هورمون‌ها در پرورش جوجه‌های گوشتی.. 14
تولید جهانی.. 14
پرورش جوجه گوشتی در ایران.. 14
انتخاب محل مرغداری: 14
اقدامات بهداشتی: 15
قرنطینه: 16
واکسیناسیون: 17
نکات قابل توجه در مورد واکسیناسیون: 17
دارو: 17
کنترل سلامت گله: 18
تغذیه: 18
دانخوریهای ناودانی دستی: 19
نگهداری دان: 20
میزان نیاز به مواد مغذی: 20
توصیه هایی در مورد خوراک دادن: 20
مدیریت گله. 20
آشیانه و عوامل مؤثر در طراحی آن.. 21
آب و هوای گرمسیری: 21
آب وهوای معتدل گرمسیری: 21
آب و هوای معتدل: 21
آب وهوای کویری (گرم و خشک): 22
تغییرات ناگهانی دما: 22
طراحی آشیانه: 22
آماده سازی آشیانه: 23
تـوجــــه: 24
اقدامات لازم در زمان جوجه‌ریزی: 24
کیفیت جوجه‌ها: 25
بستر مناسب و شرایط آن: 25
تأمین آب: 27
آبخوری: 28
تعداد آبخوری: 28
دمای مورد نیاز گله: 28
تأمین دمای مورد نیاز گله: 29
تهیه جوجه ها 30
نحوه انتقال جوجه ها 31
آمادگی برای ورود گله. 32
پرورش مرغ گوشتی.. 32
قراردهی جوجه ها 32
انتخاب محل مرغداری: 33
اقدامات بهداشتی: 34
قرنطینه: 35
آب و هوای گرمسیری: 36
آب وهوای معتدل گرمسیری: 36
آب و هوای معتدل: 36
آب وهوای کویری (گرم و خشک): 36
تغییرات ناگهانی دما: 37
مدیریت منابع حرارتی.. 37
تهویه و کیفیت هوا 38
رطوبت سالن پرورش.... 40
سیستم نوردهی.. 41
مدیریت بستر. 42
آب و کیفیت آن.. 43
مرغداری گوشتی.. 46
نگهداری دان: 46
میزان نیاز به مواد مغذی: 46
توصیه هایی در مورد خوراک دادن.. 46
خوراک جوجه ها 47
جیره کلی مواد غذایی طیور: 47
تعداد پرنده ها به ازای هرنوع دانخوری : 49
مهمترین بیماریهای طیور 50
واکسیناسیون.. 52
تراکم گله. 53
طراحی آشیانه: 53
آماده سازی آشیانه: 54
نام ماده ضدعفوني كننده 57
فضاي دانخوري مورد نياز براي جوجه‌هاي گوشتي.. 68
برنامه نوردهي متناوب: 73
منابع.. 81

مقدمه

جوجه گوشتی، سویه‌هایی از جوجه‌های مرغ و خروس می‌باشد که برای تولید گوشت، پرورش داده می‌شوند. جوجه‌های گوشتی یکی از فراوان‌ترین گونه‌های حیوانات اهلی می‌باشند و بیش‌ترین جمعیت را به نسبت جوجه‌های گونه‌های دیگر پرندگان دارند.
دسته بندی: کتاب » آموزشی

تعداد مشاهده: 8620 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:

فرمت فایل اصلی: docx

تعداد صفحات: 80

حجم فایل:433 کیلوبایت

 قیمت: 75,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی:
    دانلود فایل کامل اصول پرورش مرغ گوشتی
    در قالب فایل word و متشکل از 80 صفحه قابل ویرایش